WEBINAR  akan bermula dalam masa..

Hari
Jam
Minit
Saat

Anda ada impian nak dicapai? 

Tapi anda rasa stuck dan lost , hilang semangat, rasa buntu dan penat, rasa macam loser, tak confident, dan rasa bosan dalam perjalanan mencapai impian anda?

Adakah anda…

Jika ya, program ini yang anda perlukan!

Dulu, saya hanya seorang yang biasa sahaja, hidup penuh dengan kisah atas dan bawah. Seorang yang sepertinya… hanya mengikut sahaja ke mana langkah, dan tujuan hidup tidak begitu jelas. Sehingga ke suatu saat, saya sedar…

Hanya saya yang boleh mengubah hidup sendiri dan mencapai impian.

Saya yang bertanggung jawab atas keberhasilan kehidupan saya.

Dalam program ini, saya akan kongsikan teknik dan skill yang saya gunakan untuk saya keluar dari belenggu kehidupan saya yang stress, terkejar-kejar dan biasa-biasa dahulu, kepada kehidupan saya yang lebih amazing hari ini. Alhamdulillah. 

Anda akan pelajari cara berfikir yang membuatkan anda sentiasa tenang, lapang dada dan hasilnya, anda mudah untuk capai impian-impian anda. In Shaa Allah.

It’s all in your mindset and how you react!

Apa kata antara lebih 20,000++ peserta yang telah dibantu ? 

Alhamdulillah. Semuanya dengan izin Allah.

Takut nak berniaga pada mulanya. Kini jualan dah capai lebih RM4,000,000 !
Tuan Nazri Lokman & Tuan Amirul
Pengasas NMBio
Capai sales RM100,000 sebulan, capai target pergi Korea dan beli barang kemas. Ilmu Vision Board Holistik sangat luar biasa!
Puan Azwien Khalid
Amway Business Owner
Mula-mula target 1 gram emas je sebulan, tapi kini dah dapat lebih.
Cikpuan Nur Hasliza Abdullah
Penjawat Awam & Pemilik Bisnes Bakery
Sales mencanak naik selepas join ! Ini bukan semata-mata Vision Board yang tampal-tampal. Ianya HOLISTIK !
Puan Zuraini Soh
Probationary Estate Agent
Alhamdulillah, dah dapat kereta idaman dengan ilmu yang dipelajari dari Dr Azura.
Tuan Azahari Ardin
Real Estate Negotiator
Dr Zetty masuk kelas banyak kali. Dulu beliau selalu risau kalau ada apa-apa tanggungjawab. Mula apply ilmu Vision Board Dr Azura, apabila diberi tanggungjawab menaiktaraf KUIS ke UIS. Alhamdullilah, semuanya jadi mudah dan dapat direalisasikan dengan izin Allah. Memang sukar, namun berjaya. Alhamdullilah
Prof. Madya Dr. Zetty Nurzuliana Binti Rashed
Timbalan Rektor Akademik dan Pengantarabangsaan

5 Masalah Utama Kenapa Kita Sukar Capai Impian

Jangan risau, anda boleh ubah semua itu, dengan izin Allah,
InsyaAllah..

Apa Yang Bakal Anda Pelajari?

Mewujudkan emosi positif dan kawalan diri

Fahami pentingnya menjaga emosi dan kawalan diri untuk output dan performance yang terbaik.
Ketahui teknik membentuk emosi positif dan kawalan diri.

Membina matlamat yang hebat

Formula membina dan membentuk matlamat yang hebat.
Ketahui pemikiran orang berjaya mencapai impian mereka

Membina keyakinan diri dan sistem kepercayaan

Ketahui perkara yang menghalang anda hilang keyakinan diri untuk berjaya.
Pendedahan mendalam bagaimana membina sistem kepercayaan dalam diri untuk matlamat jangka masa panjang.

Garis masa dan pengukuhan diri

Anda akan didedahkan rahsia untuk bertindak untuk merancang impian secara sistematik.
Fahami teknik untuk terus menggerakkan diri agar tidak bertangguh lagi

Kenali Dr Azura Hashim

Dr Hjh Azura Hashim

DR HJH AZURA HASHIM adalah seorang trainer, Coach yang bertauliah dan penulis buku. Beliau adalah pengasas Medipro Ventures Sdn Bhd. Diiktiraf sebagai salah seorang ahli Successful People in Malaysia dari British Publishing House LTD yang berpusat di UK.

Mempunyai pelbagai kelayakan, beliau merupakan jurulatih dibawah HRDF, pemegang Certified Neuro-Linguistic Programming (NLP) Coach di bawah NFNLP, USA, dan ANLPM, Malaysia. Serta ESQ 3.0 Coaching (Pensijilan Antarabangsa). Beliau juga mempunyai kepakaran sebagai Master of Handwriting Analysis yang diiktiraf oleh KAROHS International School of Handwriting Analysis di Amerika Syarikat.

Selain itu, beliau mempunyai pengiktirafan sebagai Certified LAB Profile Practitioner, Certified Lab Profile Practitioner for Coaches dari Success Strategies, Canada, Certified NLP Meta Reflection Practitioner, Certified Meta Model Practitioner (for Coaches) dari Akademi NLP Malaysia.

Dr Azura juga diiktiraf sebagai Certified Master Practitioner of Mindfulness Love Therapy (MLT), Certified Master Practitioner of Art Drawing-House Tree Person (AD-HTP), Certified Master Practitioner of Neo-Cognitive Behavioral Therapy (Neo-CBT) dan Certified Advanced Practitioner of Neo-Cognitive Behavioral Therapy (Neo-CBT). Turut memiliki sijil Cognitive Fitness, Certified Positive Psychology, Certified of Improving Your Sleep, Certified of Improving Your Memory, Certified of The Sensitive Gut dan Certified of Stress Management dari Harvard Medical School.

Dilahirkan di Klang, Dr Azura Hashim mempunyai PhD dalam Pemasaran Antarabangsa (Universiti Malaya) dan MBA dalam Perniagaan Antarabangsa (Universiti Putra Malaysia). Beliau mempunyai pelbagai pengalaman kerjaya dalam industri lebih dari 15 tahun dalam bidang telekomunikasi, pendidikan dan industri kewangan. Antara subjek yang pernah diajar oleh beliau semasa bergelar pensyarah di Universiti Malaya adalah e-pemasaran, sumber manusia dan gelagat pengguna.

Beliau secara aktif telah melakukan banyak perkongsian bersama pelbagai organisasi badan kerajaan dan swasta sejak 8 tahun lepas, termasuklah di Majlis Amanah Rakyat, KWSP, Socso, Lembaga Tabung Haji, Bernama, KPDNKK, PTPK, TPM, KBS, KPLB, INTAN (IKWAS) dan banyak lagi. Program Dr Azura telah disambut baik dan mendapat maklum balas yang positif daripada ribuan peserta yang terdiri daripada usahawan, majikan dan golongan pekerja, dan umum.

Seringkali dijemput di saluran media massa seperti Malaysia Hari Ini (MHI) TV3, TV AlHijrah, IKIM.fm, BERNAMA, majalah In Trend, akhbar The Star, Sinar Harian, Utusan Malaysia dan Harian Metro. Selain itu, sering dijemput untuk berkongsi buah fikiran di majalah dan akhbar selain aktif menulis.

Beliau telah menulis 8 buah buku fizikal iaitu “Dahsyatnya Tulisan Ini Milik Siapa, LOVE Till Jannah, Be Okay, Graphology Employer Handbook, Jurnal Grafologi Diri, Planner Transformasi, Nak Capai Impian, Checklist Transformasi , 101 Nota Minda dan yang terkini Nak Terus Atau Nak U-Turn?

Beliau mempunyai impian yang tinggi untuk membantu orang sekeliling meningkatkan kecekapan, kemahiran dan potensi diri mereka. Dengan kepakaran yang dimiliki, di tambah pula pengalaman sewaktu dalam industri. Beliau percaya dapat menyumbang kepada kumpulan di luar sana untuk lebih berjaya dalam kehidupan, organisasi dan negara secara keseluruhan.

Antara Penampilan Media

Sijil pengiktirafan sebagai salah seorang member ‘Successful People In Malaysia’ dari British Publishing House LTD’ yang berpusat di UK.

Jemputan di Program Malaysia Hari Ini (TV3)

Jemputan di Program Assalamualaikum (TV AlHijrah)

Jemputan di Program Mingguan Wanita (Astro)

Jemputan di Radio Ikim.fm

Jemputan di Bernama Radio

Artikel di akhbar Sinar

Artikel di akhbar Utusan

Artikel di majalah Mingguan Wanita

Artikel di akhbar The Star

Artikel di majalah InTrend

Antara organisasi yang pernah Dr Azura Hashim Bekerjasama Dengan

Apa Yang Bakal Anda Pelajari?

Strategi Penting Membina Impian Dan Menjemput Rezeki

Saya kongsikan strategi dan teknik-teknik yang saya amalkan selama lebih 10 tahun untuk membina impian saya.

Teknik Pantas Untuk Tenang

Minda dan hati yang tenang adalah komponen paling penting untuk capai impian. Tanpa ketenangan, kita tak dapat berfikir dengan optimum. Idea-idea tak datang. Malah kekusutan mungkin menyebabkan kita alami depression. Jadi, saya kongsikan teknik yang paling simple untuk dapat ketenangan.

Cara Membina Vision Board

Saya akan kongsikan bagaimana untuk membina vision board yang anda boleh lihat setiap hari untuk pasakkan impian anda dalam subconsious mind anda.

Cara Membina Mind Movie Dengan Cara Simple dan Pantas

Saya akan dedahkan anda kepada satu tool untuk anda lihat dan 'play' video impian anda di mana-mana sahaja anda berada.

Kenali Karakter Leadership Melalui Analisis Tulisan Tangan

Apa kaitan leadership dengan impian? Kita semua adalah leader. Setidak-tidaknya leader kepada diri sendiri. Kalau diri sendiri pun tak boleh manage, bagaimana nak capai impian yang lebih besar? Saya akan kongsikan bagaimana anda boleh kenal sama ada anda ada karakter leader atau tidak melalui analisis tulisan tangan.

Apa itu ilmu analisis tulisan tangan?

Grafologi (analisis tulisan tangan) adalah hasil penelitian untuk menggambarkan keperibadian seseorang melalui tulisan tangannya. Kelebihan grafologi apabila dimanfaatkan dapat memberi kelebihan kepada diri sendiri, kerjaya, perniagaan, keluarga, pasangan dan juga forensik.

Banyak negara di Eropah menggunakan analisis tulisan tangan sebagai alat dalam pemilihan pekerja. Melalui Wallstreet Journal, di Eropah, 80% organisasi menggunakan analisis tulisan tangan dalam pemilihan pekerja. Manakala di Indonesia sudah menggunakan grafologi seperti Universitas Islam Bandung, Paragon Technology, Wardah Inspiring Beauty, Kepolisian Negara Republik Indonesia dan banyak lagi. Di Malaysia pula grafologi masih baru dan belum diperluaskan lagi penggunaanya.

Apa kaitan ilmu analisa tulisan tangan dengan vision board?

Dengan tulisan tangan, kita dapat mengetahui ketakutan dalaman atau habit kita yang selama ini mungkin kita tidak sedar. Mungkin kekurangan itulah yang menjadikan kita susah untuk mencapai impian kita. 

Dalam webinar ini, Dr Azura akan kongsikan karakter / sifat yang dapat membantu kita mencapai impian. Mungkin ianya dapat membantu meleraikan kekusutan dalam minda anda dan bantu anda capai ‘clarity’ dalam hidup. 

Mereka dah berjaya. Kini giliran anda pula…

Play Video

“Takut nak berniaga pada mulanya. Kini dah capai lebih RM1,000,000 !”
– Tuan Nazri Lokman dan Tuan Amirul, Pengasas NMBio

Capai sales RM100,000 sebulan, capai target pergi Korea dan beli barang kemas. Ilmu Vision Board Holistik sangat luar biasa!

– Puan Azwien Khalid, Amway Business Owner

Play Video

“Alhamdulillah, dah dapat kereta idaman dengan ilmu Vision Board Holistik Dr Azura” 

– Tuan Azahari Ardin, Perunding Hartanah

Play Video

“Target 1 gram emas je sebulan, tapi kini dah dapat lebih!”
– Cikpuan Nur Hasliza Abdullah, Founder Bisnes Bakery

Play Video

“Sale mencanak naik selepas join kelas Dr Azura! Sebab ini bukan semata-mata Vision Board yang tampal-tampal. Ianya holistik!” 

-Puan Zuraini Soh, Perunding Hartanah

Play Video

“Bangkit dari kemurungan dengan Vision Board Holistik.”
– Puan Zulaiha Zulkifli, Founder Soul In Sign

Play Video

“Berjaya Keluar Dari Kebuntuan Semasa PKP” 

-Cikpuan Wan Rusyaini, Founder O’Vanilla

Play Video

“Berjaya transform diri menjadi lebih positif.”
– Cikgu Murni Ismail

Play Video

“Dapat grow income dan team bisnes saya.”
– Cikpuan Amirah Azhar

Play Video

“Berjaya kawal depression dengan Vision Board Holistik.”
– Cikpuan Yaya Yusof

Play Video

“Dr Azura bawa saya from nothing to something.”
– Puan Etty Garib

Play Video

“Sekarang saya rasa lebih yakin untuk hadapi segala cabaran.” 

-Cikpuan Suhaizah Zakaria, Pengurus Kanan Keselamatan, Oil & Gas Company

Play Video

“Saya praktikkan juga vision board kepada anak-anak saya. Dapat bina bonding yang amazing dengan anak-anak.”

– Puan Diana Yusoff

Dan beribu lagi kisah kejayaan...

Mereka ini bukti bahawa, jika anda betul-betul menguasai emosi anda, anda boleh mencapai apa yang anda mahukan dalam kehidupan.

Bukan sahaja untuk diri anda, tetapi untuk keluarga dan anak-anak anda, serta  yang lebih penting, kepada masyarakat sekeliling.

SUDAH BERSEDIA UNTUK  BERIMPIAN BESAR ?

TUNGGU DULU !
PROGRAM INI BUKAN UNTUK SEMUA ORANG!

Program ini bukan untuk anda yang…

JIKA ANDA BUKAN SEPERTI ORANG DI ATAS, KLIK DAFTAR SEKARANG…

Webinar Vision Board Holistik

Bila program akan dijalankan? 

24 Februari 2024 (Sabtu)
9.00AM-4.00PM
Secara Offline di Shah Alam

Jadi, berapa jumlah pelaburan anda?

Harga asal program ini adalah

RM997

Namun, anda hanya perlu invest…

RM397 SAHAJA!

Anda juga akan dapat.. 

High impact Online Group Coaching bernilai RM297

Bagi membantu anda memahami dengan lebih dalam konsep-konsep yang diterangkan dalam Vision Board Holistik.

Tarikh Tentatif : 6 Februari 2024 | 9PM

Rakaman Webinar Well-Formed Outcome bernilai RM297

Untuk membantu anda membina matlamat sempurna

ebook 3 Tip Capai Impian bernilai RM97

Membantu anda untuk memahami apa yang perlu anda lakukan untuk mencapai impian

Template Transformasi Diri bernilai RM97

Membantu anda ikuti apa yang disampaikan semasa kelas.

Workbook Vision Board Holistik bernilai RM97

Membantu anda ikuti apa yang disampaikan semasa kelas.

Jangan lepaskan peluang ini.
Pilih pakej di bawah

GOLD

RM 397
 • Akses Webinar Vision Board Holistik (Bernilai RM997)
 • Akses Recording Webinar Vision Board Holistik selama 30 hari (Bernilai RM297)
 • Workbook Webinar Vision Board Holistik (Bernilai RM97)
 • Intensive VBH Group Coaching Sesi 1 selama 1 jam (Bernilai RM297)
 • Intensive VBH Group Coaching Sesi 2 selama 1 jam (Bernilai RM297)
 • Video Rakaman Well Formed Outcome Untuk Membina Matlamat Sempurna (Bernilai RM297)
 • eBook 3 Tip Capai Impian (Bernilai RM97)​
BERBALOI

GOLD

RM 147
 • Akses Webinar Vision Board Holistik (Bernilai RM997)
 • Akses Recording Webinar Vision Board Holistik selama 30 hari (Bernilai RM297)
 • Workbook Webinar Vision Board Holistik (Bernilai RM97)
 • Intensive VBH Group Coaching Sesi 1 selama 1 jam (Bernilai RM297)
 • Intensive VBH Group Coaching Sesi 2 selama 1 jam (Bernilai RM297)
 • Video Rakaman Well Formed Outcome Untuk Membina Matlamat Sempurna (Bernilai RM297)
 • eBook 3 Tip Capai Impian (Bernilai RM97)

SILVER

RM 97
 • Akses Webinar Vision Board Holistik (Bernilai RM997)
 • Akses Recording Webinar Vision Board Holistik selama 30 hari (Bernilai RM297)
 • Workbook Webinar Vision Board Holistik (Bernilai RM97)
 • Intensive VBH Group Coaching Sesi 1 selama 1 jam (Bernilai RM297)
 • Intensive VBH Group Coaching Sesi 2 selama 1 jam (Bernilai RM297)
 • Video Rakaman Well Formed Outcome Untuk Membina Matlamat Sempurna (Bernilai RM297)
 • eBook 3 Tip Capai Impian (Bernilai RM97)

Perlukan pelan bayaran ansuran?

Kami menggunakan perkhidmatan Shopee Paylater. Klik link di bawah untuk teruskan pembayaran di Shopee. Setelah pembayaran di Shopee, sila hubungi kami semula di 016-222-3444 untuk langkah seterusnya.

100% MONEY BACK GUARANTEE

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu dan lakukan tindakan dengan ilmu yang telah kami kongsikan tetapi tiada sebarang perubahan dalam masa 30 hari, kami sedia pulangkan wang anda semula tanpa banyak soal.

 

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

Soalan Yang Sering Ditanya

Ya, Ini sesi LIVE. Kami akan berikan anda link Zoom setelah anda daftar nanti. 

PERLUKAN BANTUAN?
Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan, boleh terus whatsapp team kami.

016-222-3444 (Cik Siti)

© Medipro Ventures Sdn Bhd. Copyright 2022. All Rights Reserved. DISCLAMER: Seminar ini diadakan bagi membimbing peserta untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan dan kebahagiaan dalam hidup. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, ia tidak memberikan jaminan dalam hal ini untuk segala maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara peserta dalam program ini. Kejayaan peserta juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuklah bimbingan berterusan, ilmu pengetahuan, motivasi, niat peribadi, sikap, ketekunan, kerja keras dan tekad.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.